Följ Bonnier Magazines & Brands

​VeckoRevyn drivs vidare av chefredaktören Irena Pozar

Pressmeddelande   •   Dec 13, 2018 14:00 CET

Vid årsskiftet överlåter Bonnier Magazines & Brands driften av veckorevyn.com till chefredaktören Irena Pozar.

– Jag är så otroligt stolt och tacksam över att få driva Veckorevyn vidare, och jag är övertygad om att vi kommer kunna utveckla varumärket framåt, säger Irena Pozar.

Från årsskiftet avser Bonnier Magazines & Brands att överlåta driften av veckorevyn.com till chefredaktören Irena Pozar.

– VeckoRevyn är ett fantastiskt varumärke som funnits sedan 1935, och det är väldigt roligt att det är Irena Pozar som kommer att driva det vidare. Irena brinner verkligen för den viktiga målgruppen unga kvinnor, och jag vet att hon kommer att skapa ett innehåll som sätter fokus på alla deras intressen och frågor, säger Åsa Rydgren, förlagschef på Bonnier Magazines & Brands.

Veckorevyn.com är den ledande publikationen för unga kvinnor i Sverige, med runt en halv miljon unika besökare i månaden, och Irena Pozar ser framemot att driva och utveckla varumärket VeckoRevyn vidare:

–Målgruppen unga kvinnor är den viktigaste vi har, och jag är övertygad om att alla kommer förstå det snart, säger Irena Pozar.

Från och med årsskiftet slutar pappersupplagan av VeckoRevyn att ges ut.

–Målgruppen unga kvinnor läser inte på samma sätt tryckta tidningar, det är ingen hemlighet, och nu är tiden rätt för att låta varumärket leva vidare helt och hållet i de digitala plattformarna, säger förlagschef Åsa Rydgren.

För vidare kommunikation och intervjuer:

Irena Pozar: 070-536 65 01, irena.pozar@mag.bonnier.se

Åsa Rydgren: 08 736 53 00, asa.rydgren@mag.bonnier.se

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.