Följ Bonnier Magazines & Brands

Martina Bonnier slutar på Damernas Värld – Jonna Bergh blir ny chefredaktör

Pressmeddelande   •   Dec 13, 2018 10:15 CET

Jonna Bergh blir ny chefredaktör för Damernas Värld.

Martina Bonnier, Damernas Världs chefredaktör sedan 2011, har valt att lämna sitt jobb vid årsskiftet.

– Det är en kombination av saker som gör att det känns som rätt tillfälle för mig att göra något nytt. Jag bor i New York sedan en tid och har därför haft en friare roll för varumärket. Nu kommer jag att gå vidare och utveckla mitt eget varumärke, och testa nya plattformar och affärer kring mode och skönhet.

Jonna Bergh, i dag chefredaktör på STYLEBY, får nu i uppdrag att driva båda varumärkena och under våren utreda hur de ska kunna samverka på ett framgångsrikt sätt.

– Jonna är både en skarp journalist och en tydlig modeprofil. När Martina tog beslutet att sluta på Damernas Värld var det naturligt att ge Jonna uppdraget att både förvalta Martinas fina och mångåriga arbete och att utveckla varumärket. Jag är väldigt glad och förväntansfull över att Jonna har tackat ja, säger Stina Abenius, redaktionell utvecklingschef på Bonnier News Lifestyle.

– Det finns något otroligt modernt i idén bakom Damernas Värld: att tala till stilintresserade kvinnor oavsett ålder. Jag älskar verkligen det! Damernas Värld navigerar mellan evigt och trendigt, underhållning och allvar samt yta och djup. Ambitionen är att, tillsammans med redaktionen, maximera de stunderna – och göra det i en relevant och stilsäker miljö, säger Jonna Bergh.

För mer information, kontakta:

Jonna Bergh, 08-736 56 20, jonna@styleby.nu

Stina Abenius, 070-799 79 36, stina.abenius@bonniernews.se

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.