Följ Bonnier Magazines & Brands

Allt om Mat:s Instagrampris 2018 går till @mykitchenstories

Pressmeddelande   •   Nov 09, 2018 17:37 CET

Camilla Hamid @mykitchenstories tar hem priset Årets mat-instagrammare 2018 som delas ut av tidningen Allt om Mat.

Camilla Hamid röstades fram som Årets Instagrammare i Allt om om Mat:s tävling. Camilla är receptkreatör, hemkunskapslärare och bloggare. Hennes instagramkonto @mykitchenstories innehåller vackra, ljusa och nära tagna bilder som är härligt inspirerande.

– Camilla har jättevackra bilder och uppdaterar ofta. Hennes recept är bra och hon gör ofta inspirerande live-bakning, säger Suzanne Ribbing, chefredaktör på Allt om Mat.

– Det är helt otroligt, jag trodde aldrig att jag skulle vinna, säger Camilla Hamid. Det har varit ett sådant engagemang med människor som inte ens känner mig som har röstat och peppat för mig.

Juryns motivering:

”Camilla Hamids kakor, vackra tårtor, högar av bullar och frestande bakelser presenteras i färgrika närbilder och praktiska filmer som ökar vår lust att baka. Med lekfullhet och tydliga instruktioner inspirerar hon följarna och får det att vattnas i munnen.”

För mer information kontakta:

Suzanne Ribbing, chefredaktör Allt om Mat

Telefon: 070-248 31 48

E-post: suzanne.ribbing@aom.bonnier.se

Priset till Årets mat-instagrammare delades ut första gången 2017 och gick då till Julia Tuvesson @tuvessonskan

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.